X

Kul att du hittade hit!

Vill du träffa oss på riktigt ligger Vivida Assistans huvudkontor på Riagatan 1 i Örebro. Kom förbi på en kopp kaffe och en pratstund om du är nyfiken på oss. Det går självklart bra att ringa också. Eller så skickar du din fråga via formuläret nedan.

Vi ses!

Kontaktformulär * (obligatorisk)


Kontaktformulär
Jag önskar * (obligatorisk)


Jag önskar

Här kan du beskriva ditt ärende

Hur blir du kund?

Första steget att bli kund hos oss är att du kontaktar Petra Klinteryd på
019-555 43 04 eller petra.klinteryd@vivida.se. Det kan du göra både om du har ett befintligt beslut om assistansersättning eller om du behöver hjälp att söka om personlig assistans. Samtalet är förutsättningslöst och du kan vara anonym om du vill.

Personligt möte

Efter att du kontaktat oss, och om du vill gå vidare, vill vi gärna träffas. Då får vi möjlighet att prata om vad du behöver, önskar och förväntar dig av oss som assistansbolag. Mötet är helt förutsättningslöst och det finns inga förpliktelser.

Beslut

Om du efter mötet väljer att anlita oss tar vi ansvar för alla praktiska detaljer vid eventuellt byte av assistansbolag. Om du ännu inte har ett beslut om personlig assistans, hjälper vi dig istället med att ansöka om detta.

Vår glada kund tillsammans med medarbetare och assistenter på en av våra aktiviteter

Kul att du hittade hit!

Vill du träffa oss på riktigt ligger Vivida Assistans huvudkontor på Riagatan 1 i Örebro. Kom förbi på en kopp kaffe och en pratstund om du är nyfiken på oss. Det går självklart bra att ringa också. Eller så skickar du din fråga via formuläret nedan. Vi ses!

Kontaktformulär


Kontaktformulär
Jag vill * (obligatorisk)


Jag vill

Här kan du beskriva ditt ärende

Hur blir du kund?

Ta kontakt

Första steget att bli kund hos oss är att du kontaktar Petra Klinteryd på 019-555 43 04 eller petra.klinteryd@vivida.se. Det kan du göra både om du har ett befintligt beslut om assistansersättning eller om du behöver hjälp att söka om personlig assistans. Samtalet är förutsättningslöst och du kan vara anonym om du vill.

Personligt möte

Efter att du kontaktat oss får du alltid träffa vår nykundsansvarige för ett personligt möte. Då får ni möjlighet att träffas för att prata om vad du behöver, önskar och förväntar dig av ditt assistansbolag. Mötet är helt förutsättningslöst och det finns inga förpliktelser.

Beslut

Om du väljer att anlita Vivida tar vi ansvar för alla praktiska detaljer vid eventuellt byte av assistansbolag. Om du ännu inte har ett beslut om personlig assistans så startar vi istället processen att ansöka om detta. Du kan läsa mer om att ansöka om personlig assistans här.

Vår glada kund tillsammans med medarbetare och assistenter på en av våra aktiviteter