Arbetsgrupp / Team MONI

Jag vill nominera Mollies mormor, morfar, farmor och pappa som årets arbetsgrupp.

Bild på kunden MONIs mor och farföräldrar som tillsammans är nominerade till årets arbetsgrupp för Assistentgalan 2023!

Vi är ett super team som varit med från start. Efter 8,5 månad kamp på sjukhuset fick vi äntligen ta med vår starka och sköra Pippi Långstrump-dotter Mollie hem.

Jag och vår dotters pappa bestämde oss direkt för att bli Mollies assistenter när det blev klart att vi skulle leva ett liv med assistans. Vi hade aldrig klarat oss om det inte vore för hennes mormor, morfar och farmor.

De valde att ändra sitt egna liv för att hjälpa oss. De gör allt och lite till för att vårt och Mollies liv ska bli så bra det bara kan och jag kan inte tacka dem nog.
Därför vill jag hylla vår arbetsgrupp som jag är väldigt stolt över.

Vårt viktigaste mål är och kommer alltid att vara vår underbara hjälte - Mollie ❤️

Nominerad av:
Mathilda Nilsson

Arbetsgrupp / Team MONI

Jag vill nominera Mollies mormor, morfar, farmor och pappa som årets arbetsgrupp.

Bild på kunden MONIs mor och farföräldrar som tillsammans är nominerade till årets arbetsgrupp för Assistentgalan 2023!

Vi är ett super team som varit med från start. Efter 8,5 månad kamp på sjukhuset fick vi äntligen ta med vår starka och sköra Pippi Långstrump-dotter Mollie hem.

Jag och vår dotters pappa bestämde oss direkt för att bli Mollies assistenter när det blev klart att vi skulle leva ett liv med assistans. Vi hade aldrig klarat oss om det inte vore för hennes mormor, morfar och farmor.

De valde att ändra sitt egna liv för att hjälpa oss. De gör allt och lite till för att vårt och Mollies liv ska bli så bra det bara kan och jag kan inte tacka dem nog. Därför vill jag hylla vår arbetsgrupp som jag är väldigt stolt över.

Vårt viktigaste mål är och kommer alltid att vara vår underbara hjälte - Mollie ❤️

Nominerad av:
Mathilda Nilsson