Folkrace 26 september 2021

Testa på Folkrace i Kumla!

Den första aktiviteten i höst blir vår populära folkrace i Kumla! Ni kommer då att få testa på vår "Vivida-bil" och ni kommer också få vara med om en filminspelning (för er som vill delta). Sjävklart står även Vivida för lunchen.

Datum: 26 september, 2021
Plats: Ytongbanan i Kvarntorp, Kumla
Tid: 11:00-15:00

Nu är det äntligen dags för årets folkrace-aktivitet i Kumla! Den 10 maj mellan 11:00-14:00 kommer Vivida erbjuda våra kunder och assistenter en aktivitet i fartväg! Ni kommer att få testa på vår nya "Vivida-bil" och ni kommer också få vara med om en filminspelning (för er som vill delta). Sjävklart står även Vivida för lunchen.

Datum: 10 maj
Plats: Ytongbanan i Kvarntorp, Kumla
Tid: 11:00-14:00

Folkrace 2020

Vi har ett begränsat antal platser och kommer kunna erbjuda denna aktivitet för max 20 kunder + assistenter, så det är alltså först i kvarn som gäller.

Anmälan skickas till tina.nordenlycka@vivida.se.

Vivida följer hälsomyndighetens rekommendationer dag för dag angående det rådande läget med COVID-19, och kan därför fatta nya beslut med kort varsel. 

Varmt välkomna!

Vi har ett begränsat antal platser och kommer kunna erbjuda denna aktivitet för max 10 kunder + assistenter, så det är alltså först i kvarn som gäller. Anmälan skickas till anders.karlsson@vivida.se eller att ni klickar på "kommer" knappen här på Facebook. Vivida följer hälsomyndighetens rekommendationer dag för dag angående det rådande läget med COVID-19, och kan därför fatta nya beslut med kort varsel.