Inbjudan till föreläsningskväll i örebro!

Varmt välkommen till en kostnadsfri föreläsningskväll hos Vivida Assistans! Vi har bjudit in två fantastiska föreläsare som talar om olika delar av livet med personlig assistans. Klockan 17:30 öppnas dörrarna och 18:00 börjar kvällens första föreläsning.

Under kvällen berättar Linda-Olivia Olofsson om uppväxten tillsammans med sin familj, och hur det är att växa upp med en svårt sjuk lillebror. På ett personligt och intimt sätt berättar hon om händelser som präglat henne som människa och framförallt om vilken inverkan samtlig vård- och omsorgspersonal haft i hennes liv. Linda-Olivia poängterar att några av dessa är människor som hon burit, och kommer bära med sig hela livet, av den enkla anledning att dem varit engagerade och känt efter med hjärtat. I Linda-Olivias föreläsning målas en känslosam och glädjefylld värld upp och den visar vilken styrka vi alla besitter.
 

Nancy Ganic-Murtic är jurist hos Vivida sedan 2012. I sin föreläsning förklarar Nancy de ibland snåriga bestämmelserna som styr personlig assistans. Nancy berättar på ett enkelt och informativt sätt hur du som är i behov av personlig assistans ska gå tillväga, men också om vad som händer när du som har ett befintligt beslut får ett förändrat behov.
 

Eftersom vi under kvällen bjuder på fika ber vi dig anmäla dig senast den 20/10 till asa.lamu@vivida.se. Dit kan du också vända dig om du har några frågor om evenemanget!
 

Varmt välkomna!