Personlig assistent sökes till 10-årig kille i Trosa

Har du barnasinnet kvar? Gillar du musik och sport? Då kan du vara den personliga assistent vi söker! Just nu söker vi en assistent till en underbart härlig och busig kille på tio år med CP-skada. Du som söker älskar att hitta på olika bus och skapar mycket skratt och glädje. Samtidigt är du en ansvarsfull person som vi kan känna trygghet med. Den här killen älskar sport som fotboll och hockey är det en stor fördel om du gör detsamma. Han gillar också musik så vi ser gärna att du är musikintresserad, kan du dessutom spela gitarr eller något annat instrument är det ett stort plus!

IVIDA Assistans AB arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Vivida grundades 2004 och idag är vi närmare 1000 medarbetare. Vi arbetar för att vara Sveriges ledande assistansbolag. Vår verksamhets syfte och mål bygger på en stark värdegrund med ett tydligt fokus på kvalitet. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se


Till en underbart härlig och busig kille på tio år med CP-skada söker vi nu dig som har barnasinnet kvar. Du som söker älskar att hitta på olika bus och skapa skratt och glädje. Samtidigt ska du vara en ansvarsfull person som vi kan känna trygghet med. Då vår kund tycker om sport som fotboll och hockey är det en stor fördel om du gör detsamma. I övrigt får du gärna vara musikintresserad, och kan du spela gitarr eller annat instrument är det ett stort plus!


En dag tillsammans med vår kund kan bestå av att åka till badhuset, ridskolan eller vintertid till skidbacken då familjen är mycket sportintresserad. Familjen bor i Trosa och består av mamma, pappa och storebror. I övrigt kommer ditt arbete gå ut på att hjälpa till med personlig hygien, sondmatning, aktivering, sjukgymnastisk och mental träning. Pojken har epilepsi av svår grad vilket innebär stora krav på observation och närhet dygnet runt. Vissa tider arbetar du i dubbelbemanning tillsammans med en kollega. Assistansen utförs både i pojkens hem och på dagtid i skola.


Som person behöver du vara lekfull, positiv och trygg. Då du kommer att jobba i flera olika miljöer ställer detta krav på dig att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du behöver ha ett professionellt förhållningssätt där sekretess är en självklarhet och omtanke och förtroende är grundstommen.


Det krävs att du har körkort och att du är helt rökfri.
 

Om tjänsten
Vi söker en person för ett vikariat på ca 65%. Hjälpbehovet sträcker sig över hela dygnet vilket innebär att du kommer att arbeta dag, kväll och natt enligt schema.


Lön
Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.


Tillträde och ansökan
Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande. Vi har flera annonser ute i olika städer, märk din ansökan med ”PA-JAK-TROSA”. Om du ansöker via e-post skriv då referensen i ämnesraden. Sista ansökningsdag 160221. Tillträde enligt överenskommelse.


Utdrag ur belastningsregistret
På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är äldre än ett år. En anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns.
Ansökan om registerutdrag finns via denna länk:
http://www.polisen.se/Service/Registerutdrag/
Registerutdraget du ska använda heter: LSS – Utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)


Information

Ansökan till tjänsten skickar du via mail till: jobb@vivida.se
Vid frågor kontakta Johanna Karsberg på tfn: 019 – 555 43 06


Varmt välkommen med din ansökan!