Personlig assistent till 16-årig tjej i Stockholm

Till en härligt pigg tjej på 16 år med en ämnesomsättningssjukdom söker vi nu dig som har nära skratt med ett lugnt och tryggt sinnelag. 

Du som söker är en ansvarsfull person som tycker om att hitta på aktiviteter och sprida glädje. Då vår kund är mycket träningsintresserad inom gymnastik, hon tränar och tävlar på riksnivå, vore det roligt om du har liknande intressen. Ämnesomsättningssjukdomen är både allvarlig och ovanlig vilket kräver rutiner kring kosten som noggrant behöver följas. Arbetet är till största del förlagt i skolan, men även i hemmet kvällar och lördagar. Vi söker dig som är flexibel och som gärna hoppar in med kort varsel och arbetar.


Är du vår nya medarbetare?
Vi söker dig som är mogen och noggrann med stort tålamod. Du behöver också vara tydlig och konsekvent i ditt sätt mot barn. Det är viktigt att du har förmåga att läsa av hälsotillstånd och snabbt kan fatta viktiga beslut. Tidigare erfarenhet av att arbeta med neuropsykiatriska barn är av värde. Det är dock din personlighet och din vilja att hjälpa till som är avgörande.
Eftersom flickan är infektionskänslig är det inte lämpligt att du bor tillsammans med småbarn på grund av ökad smittrisk. Du ska också vara helt rökfri.


Varför är Vivida en bra arbetsgivare?
Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Du som medarbetare får stöd, möjlighet till utbildning och utveckling och i övrigt goda anställningsvillkor. Som personlig assistent utför du ett mycket viktigt arbete och som anställd på Vivida medverkar du till att lyfta assistansen till en högre kvalitetsnivå.
Arbetstid/Tjänstgöringsgrad
Vi söker en person för en anställning på ca 65%. Du kommer främst att arbeta dagtid vardagar men också extra vid behov dag, kväll samt helg.


Lön
Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.


Hur söker jag tjänsten?
Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande. Märk din ansökan med referens ”EAW-Järfälla”. Om du ansöker via e-post skriv då referensen i ämnesraden. Sista ansökningsdag 2016-02-17. Tillträde enligt överenskommelse.


(Utdrag ur belastningsregistret)
På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns. Ansökan om registerutdrag för du via denna länk:
http://www.polisen.se/Service/Registerutdrag/
Register utdraget du ska använda heter; LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Välkommen med din ansökan!