Skidåkning i Romme 13 feb!

Vi vill med det här brevet bjuda in till en dag i snön. Med denna aktivitet vill Vivida visa att alla har rätt att vara aktiva året runt. Så vad är det för aktivitet?

Jo, i samarbete med Romme Alpin bjuder Vivida på en dag där du ges möjlighet att prova på skidåkning tillsammans med utbildade skidlärare och, om du behöver, med hjälp av anpassad skidutrustning så som sitski. 

Följande datum önskar vi nu att du tar ställning till:

3 februari

5 februari

12 februari

13 februari

Ange ett eller flera datum som passar dig. Väljer du flera så får du gärna rangordna dem, där 1 betyder att du helst vill delta den dagen. Senast den 12 januari vill vi ha in din intresseanmälan. Skicka den till emma.svanberg@vivida.se eller till din assistanschef.

Sitski

Vi kommer välja det datum som får flest anmälningar. För att aktiviteten ska kunna genomföras på bästa sätt är alla anmälningar bindande. Max 12 personer kan delta, så blir det stort intresse är det först till kvarn som gäller. Ange även om du är i behov av någon form av anpassad skidutrustning. I bifogat material och på Romme Alpins hemsida kan du läsa mer om vilka olika alternativ som finns. https://www.rommealpin.se/sv/skidskola/funktionellskidskola

Vi kommer vara i Romme hela dagen mellan klockan 10-15, men kan du bara komma del av dagen går det givetvis också bra. Alla som deltar får i förväg reda på mellan vilka tider ens skidlektion är. Lektionstiden är 1,5 timme. Under tiden som du väntar på din tur eller som belöning efter hårt slit i backen så bjuds det på grillad korv med bröd och varm saft. Vid lite sämre väder finns det möjlighet att sitta i den fina värmestugan.

Så vad väntar du på? Anmäl dig, så ses vi snart i backen!