Utbilda dig som personlig assistent

Vividas utbildningsverksamhet har funnits sedan 2007 och bedrivs i egen regi. Utifrån våra kunders och medarbetares behov har vi satt samman ett antal kompetenshöjande utbildningar med målet att öka kvaliteten på verksamheten vi bedriver.

Kompetensutveckling är en viktig del i att skapa trygghet i yrket som personlig assistent. Att känna sig trygg och veta att man gör ett bra jobb är en god väg till trivsel på arbetsplatsen. Trivsel och känslan av utveckling bidrar till att våra medarbetare stannar hos oss. Det bidrar också till stabilitet och trygghet för våra kunder

Genom att ge våra medarbetare rätt verktyg kan de bli tryggare och säkrare i bemötandet av, och omvårdnaden om, våra kunder. För våra kunder innebär det ökad trygghet att veta att deras personal har rätt verktyg för arbetet.

Alla våra utbildningar utgår från våra kunders behov, och det är Vividas assistanschefer som beslutar om utbildningsinsatser.

Frågor?

Har du frågor kring Vividas utbildningar är du varmt välkommen att kontakta din assistanschef, eller Jenny Lindberg, avdelningschef. De svarar gärna på dina frågor. Deras kontaktuppgifter hittar du här.