Nöjda medarbetare!

Vi skickade ut tre snabba frågor till våra medarbetare ute i landet kring hur de trivdes på sin arbetsplats. Av de 50 % som svarade på frågorna var resultatet väldigt bra och det vill vi dela med oss av!

Diagramcirkel med molnbakgrund

Att Vividas assistenter känner sig trygga och mår bra när de arbetar är enormt viktigt. Vi arbetar hårt för att ha en så bra arbetsmiljö som möjligt, oavsett vart man arbetar. Dock är det svårt att veta om alla mår så bra som vi hoppas. Därför är dessa kontrollfrågor viktiga så vi kan få en indikation på om vi behöver förbättra något.

Vi kommer att skicka ut tre snabba frågor en gång i kvartalet framöver och vi vill att så många som möjligt tar sig tid och svarar.

Är det så att du som assistent inte mår bra av någon anledning på din arbetsplats är det viktigt att du meddelar det. Först och främst till din närmsta chef, men även dessa frågor är ett bra tillfälle att använda sig av.

Vi blev väldigt glada för att majoriteten av er assistenter verkar trivas bra på era arbetsplatser!

I diagrammen nedan kan ni se hur våra assistenter svarat på en sexgradig skala där 1 står för att det inte stämmer alls och 6 står för att det stämmer helt.

Tack för era svar!

Jag ser oftast fram emot att gå till mitt arbete

Snittsvar: 4,94

Diagram

Jag känner att jag har en chef att vända mig till när jag behöver

Snittsvar: 4,81

Diagram

Jag känner mig trygg i hur mitt arbete ska utföras

Snittsvar: 5,42

diagram

Nöjda medarbetare!

Vi skickade ut tre snabba frågor till våra medarbetare ute i landet kring hur de trivdes på sin arbetsplats. Av de 50 % som svarade på frågorna var resultatet väldigt bra och det vill vi dela med oss av!

Diagrambild på en molnbakgrund

Att Vividas assistenter känner sig trygga och mår bra när de arbetar är enormt viktigt. Vi arbetar hårt för att ha en så bra arbetsmiljö som möjligt, oavsett vart man arbetar. Dock är det svårt att veta om alla mår så bra som vi hoppas. Därför är dessa kontrollfrågor viktiga så vi kan få en indikation på om vi behöver förbättra något.

Vi kommer att skicka ut tre snabba frågor en gång i kvartalet framöver och vi vill att så många som möjligt tar sig tid och svarar.

Är det så att du som assistent inte mår bra av någon anledning på din arbetsplats är det viktigt att du meddelar det. Först och främst till din närmsta chef, men även dessa frågor är ett bra tillfälle att använda sig av.

Vi blev väldigt glada för att majoriteten av er assistenter verkar trivas bra på era arbetsplatser!

I diagrammen nedan kan ni se hur våra assistenter svarat på en sexgradig skala där 1 står för att det inte stämmer alls och 6 står för att det stämmer helt.

Tack för era svar!

Jag ser oftast fram emot att gå till mitt arbete

Snittsvar: 4,94

Diagram

Jag känner att jag har en chef att vända mig till när jag behöver

Snittsvar: 4,81

Diagram

Jag känner mig trygg i hur mitt arbete ska utföras

Snittsvar: 5,42

diagram

Vill du ha koll nya artiklar? Prenumerera på VIVIDAfeeden här!

Vill du ha koll på nya artiklar? Prenumerera på VIVIDAfeeden här!

Hantera prenumeration

Dela:

Dela: